Zidarii şi confecţionerii sunt la mare căutare

0

Pentru a doua săptămână consecutiv, cele mai multe locuri de muncă disponibile pentru botoşăneni sunt cele în domeniul construcţiilor. Astfel, potrivit listei publicate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, săptămâna aceasta din cele 675 de oferte aproximativ 100 sunt pentru cei din construcţii.

Cei mai căutaţi sunt zidarii, zugravii, fierarii betonişti şi faianţarii, cei interesaţi trebuind să aibă o vechime în domeniu de cel puţin trei ani, iar salariul oferit este de 1.450 de lei.

La fel de căutaţi sunt în această săptămână şi confecţionerii, pentru aceştia fiind disponibile aproximativ 80 de locuri de muncă. Doritorii trebuie să aibă vechime în domeniu de cel puţin şase luni, iar salariul oferit poate ajunge la 1.600 de lei, plus tichete de masă, în unele cazuri fiind decontat şi transportul.

Unul dintre cele mai marii salarii în această săptămână, adică 2.565 de lei, este oferit de Colegiul Economic „Octav Onicescu”, instituţie care a scos la concurs un post de administrator financiar. Angajări face şi Biblioteca Judeţeană „Mihai Eminescu” care scoate la concurs un post de bibliograf, pe un salariu de 2.291 de lei.

 

– Alexandru DOROFTEI

adoroftei@monitorulbt.ro

Deja ai votat!
se încarcă...