Bătrân de 89 de ani recuperat din pădure

0

Experienţă incredibilă pentru un bărbat de 89 de ani din comuna Cristeşti, care a ajuns să petreacă o noapte sub cerul liber, în pădure. De loc din satul Oneaga, Gheorghe Popescu a plecat miercuri la prânz în pădure, cu gândul să strângă nişte lemne pentru foc, însă, în timp ce umbla printre copaci, bătrânului i s-a făcut rău şi nu a mai reuşit să se întoarcă la domiciliu.

Imediat ce s-a înserat, cei din familie au intrat în panică şi au anunţat poliţia. Primele cercetări s-au făcut chiar atunci, însă, pentru că nu se ştia zona în care s-ar putea afla bătrânul, iar întunericul se instalase destul de bine, operaţiunea de căutare a fost reluată ieri dimineaţă, când poliţiştii de la Investigaţii Criminale, ajutaţi de patru jandarmi şi de poliţiştii de la postul comunal au împânzit zona.

Concomitent, bătrânul a fost dat în urmărire şi s-a solicitat inclusiv sprijinul populaţiei. În scurt timp, însă, vârstnicul a fost găsit. Nu fusese victima jivinelor, dar, având în vedere vârsta acestuia, faptul că avea organismul slăbit şi fusese expus la frig pe timpul nopţii, poliţiştii l-au dus la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale.

– Sebastian GHEORGHIU

sgheorghiu@monitorulbt.ro

Deja ai votat!
se încarcă...