Hoţi opriţi doar cu cătuşe

0

Hoţii încep să ajungă după gratii. Un adolescent din Săveni, bănuit că a dat iama într-o locuinţă în noaptea de 28 spre 29 octombrie 2017, de unde a furat bunuri în valoare de 1.000 de lei, a fost reţinut miercuri de poliţişti.

Acuzat de furt calificat, tânărul urma să fie prezentat ieri în faţa procurorilor fie pentru plasarea sub control judiciar, fie pentru luarea măsurii arestării.

Un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Costeşti (Răchiţi), condamnat în octombrie de Judecătoria Botoşani la măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de reeducare, a fost capturat de poliţişti. D.A., care a fost închis de mai multe ori, a fost condus la Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti din judeţul Brăila, în vederea încarcerării.

Un alt bărbat de 35 de ani, din Zlătunoaia, a fost încarcerat şi el miercuri, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru furt.

Cel în cauză a fost identificat de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Hlipiceni, care l-au ridicat şi l-au dus la Penitenciarul Botoşani, în vederea încarcerării.

Deja ai votat!
se încarcă...