Comisar şef devenit doctor după ancheta DNA

0

Fostul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, comisarul şef Cristian Cucoreanu, a obţinut titlul de doctor în ordine publică şi siguranţă naţională. Luna trecută, pe 26 octombrie, acesta a susţinut teza de doctorat cu titlul „Poliţia şi comunităţile multiculturale în contextul globalizării”. Pensionar în prezent, Cristian Cucoreanu şi-a prezentat teza de doctorat în Sala Senatului Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”. Coordonator al lucrării a fost profesorul univ. dr. Stancu Şerb, din cadrul Academiei de Poliţie.

Comisia pentru evaluarea lucrării a fost formată din prof. univ. dr. Ţuţu Pişleag, Daniel Dumitru şi Adrian Iacob, cărora li s-a alăturat şi conf. univ. dr. Nicolaie Şuteu. Textul integral al tezei în format tipărit poate fi consultat la Biblioteca Academiei de Poliţie, însă un rezumat al lucrării poate fi consultat şi pe site-ul academiei, urmând link-ul http://www.academiadepolitie.ro/root/studii/iosud/rezumate_teze/2017/cucoreanu/Teza_doctorat_Cucoreanu_Cristian_REZUMAT.pdf.

Cristian Cucoreanu s-a pensionat anticipat, anul trecut, la mijlocul lui noiembrie 2016, după ce a făcut subiectul unei anchete a procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care l-au cercetat pentru abuz în serviciu pe motiv că l-ar fi promovat în funcţie pe un ofiţer, cu încălcarea procedurilor.

 

– Sebastian GHEORGHIU

sgheorghiu@monitorulbt.ro

Deja ai votat!