Maşini distruse în parcare

0

Maşinile parcate pe marginea străzii nu mai sunt în siguranţă. În noaptea de miercuri spre joi, trei maşini parcate pe partea dreaptă a drumului, pe Calea Naţională, în zona Uvertura Mall, au fost avariate de un Mercedes Benz S Classe. După ce a acroşat autoturismele, care erau oprite regulamentar, şoferul Mercedesului, un tânăr de 27 de ani, şi-a continuat deplasarea încă 100 de metri oprind maşina abia în intersecţia dintre Calea Naţională şi strada Griviţa.

La scurt timp, proprietarul maşinii a înlăturat şi numerele de pe Mercerdes.

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei, după ce şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a lovit cele trei autoturisme parcate. Una dintre maşini, un Ford, a fost proiectată într-un coş de gunoi şi un copăcel de pe trotuar.

La faţa locului au fost chemaţi şi poliţiştii. Oamenii legii l-au verificat pe şofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Incident similar în municipiu

Un accident similar a avut loc la sfârşitul lunii octombrie, tot pe Calea Naţională. Atunci un bărbat, în vârstă de 36 de ani, aflat la volanului unui BMW, circula dinspre Stadion către Gară, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei, a lovit un VW Passat care staţiona pe banda de mers, VW-ul fiind aruncat într-un Matiz şi o Toyota, parcate pe marginea străzii. Oamenii legii ajunşi la faţa locului l-au verificat pe şoferul BMW-ului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere sub influenţa băuturilor alcoolice”.

Deja ai votat!
se încarcă...