Oana Tăbultoc a obţinut un nou trofeu internaţional

Tânăra artistă din Botoşani, Oana Tăbultoc, a obţinut trofeul Festivalului Internaţional „Constelaţia Talentelor”, la categoria de vârstă 16 – 19 ani.

La Festivalul concurs, organizat în Republica Moldova, au fost prezenţi 101 de participanti, membri ai juriului şi oaspeţi din 18 ţări. Printre juraţi s-au aflat  Nelly Ciobanu, cunoscută în România pentru piesa „Hora din Moldova”, Bedros Kirkorov, artist al Poporului Federaţiei Ruse, tatăl cunoscutului interpret Filip Kirkorov, sau Ana Cernnicova, soprană la Teatrul de Operă şi Balet „Maria Bieşu”, laureată a Concursurilor Naţionale şi Internaţionale.

Oana Tăbultoc a interpretat în concurs piesa „Galbenă gutuie”, iar în Gala Laureaţilor a cântat piesa care a făcut-o cunoscută atât în Republica Moldova, cât şi în Rusia, „Lyubov”. Pe lângă trofeu, Oana a primit şi o invitaţie la un concurs în Israel.

Graţie acestui rezultat, artista botoşăneană a fost invitată la mai multe emisiuni ale unor cunoscute televiziuni din Republica Moldova, cum ar fi „O seară perfectă”, la ProTV Chişinău, „Prima oră”, la PRIME TV, „Vorbe bune cu Lilu”, la Canal 2 sau  „УТРО НА СТС” – „Dimineaţa pe CTC”, la Canalul CTC Mega, o televiziune dedicată vorbitorilor de limba rusă din Republica Moldova.

„A fost o experienţă incredibilă. Mă bucur foarte mult pentru trofeul câştigat şi îi felicit pe organizatori pentru tot ce au făcut, în special pe doamna Eugenia Ursu. În plus, aş vrea să-i mulţumesc doamnei Oana Puşcaşu pentru modul cum mă pregăteşte de aproape 13 ani, dar şi lui Andrei Boaghe, managerul general al interpretei Iuliana Beregoi, cu ajutorul căruia am ajuns la minunatele emisiuni TV din Chişinău”, a declarat Oana Tăbultoc.
Deja ai votat!