Spectacol aniversar „Vis de artist”

În aula Colegiu „A.T. Laurian” a avut loc, în această seară, spectacolul de sfârşit de an organizat de Asociaţia culturală „Vis de artist”. Părinţi şi copii au prezentat împreună cântece de iarnă compuse de Virgil Popescu, pe versurile scrise de Aurel Storin, Dumitru Popescu Chiselet, Angel Grigoriu, Ioan Muntean şi piesa „Moş Crăciun”, compusă de Dumitru Georgescu Kiriac pe versurile lui Ştefan Crucianu. De asemenea, spectatorii au fost delectaţi cu un fragment din simfonia nr. 101 „Ceasul” de Joseph Haydn, cu colinde, cântece de stea, lucrări concepute special pentru copii, piese folclorice, cântece de iarnă compuse de Mihai Constantinescu, Andrei Tudor, Virgil Popescu, Phil Hamm, Dan Bălan, Pretorian Vlaiculescu, Maria Cernovodeanu şi adaptări după Nelu Ionescu, George Breazul şi Gheorghe Cucu.

„Pornind de la convingerea că muzica este visul nostru, rezonăm cu cele spuse de Charles Dickens, şi anume că vom păstra Crăciunul în inimă şi vom încerca să-l ţinem cu noi tot anul”, a declarat profesor doctor Cătălina Constantinovici, preşedintele Asociaţiei Culturale „Vis de Artist”.

În finalul spectacolului cei de pe scenă şi publicul din aulă au cântat împreună „La mulţi ani!” Asociaţiei culturale „Vis de artist”, care a împlinit 10 ani.

Deja ai votat!