Bebeluş în stare critică după ce a fost scăpat în cap

Detalii şocante ies la iveală în cazul fetiţei în vârstă de doar cinci luni care este internată în stare critică la Iaşi. Astfel, la aproape două zile de la internarea copilului, mama le-a mărturisit medicilor că îşi scăpase copilul în cap. La investigaţii, aceştia au descoperit şi un hematom intracranian, copilul fiind operat de urgenţă.

„La aproape două zile de la internare, mama copilului le-a spus medicilor că a scăpat-o pe fetiţă în cap. Medicii au supus-o imediat pe micuţă la un examen computer tomograf, unde a reieşit un hematom intracranian, fiind operată de urgenţă”, a precizat un medic din cadrul Spitalului de Copii Iaşi.

Potrivit medicilor, copilul se află în prezent pe secţia de reanimare a Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi, starea lui fiind însă una critică.

Imediat ce a ajuns la spital, mama fetiţei le-a spus medicilor că a încercat să îi cureţe micuţei nasul de mucozităţi. Fetiţa fusese răcită şi avea scurgeri nazale, astfel că femeia a dorit să folosească batista bebeluşului. Pentru acest lucru a folosit în prealabil ser fiziologic, cu care a dorit să irige nările copilului, doar că acest lucru l-a agitat şi l-a făcut să plângă, iar în momentul în care a pus dispozitivul la nas, copilul a regurgitat lapte, care i-a intrat pe căile aeriene, o parte ajungând în plămâni.

 

– Tudor CHIRIAC

 

Deja ai votat!