Accident după şicane în trafic

0

Două persoane, dintre care una minoră, au fost rănite uşor după ce o maşină a lovit un cap de pod. Accidentul a avut loc ieri la amiază, în satul Borzeşti – comuna Ungureni, ca urmare a faptului că şoferiţa, M.M. în vârstă de 54 de ani, din Târgu Neamţ, care conducea un Opel Tigra, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra volanului, a ieşit de pe drum şi s-a oprit într-un cap de pod. Potrivit acesteia şi a martorilor din zonă, maşina în care se aflau acestea a fost şicanată în trafic de un Volkswagen Golf, care le-a tăiat calea într-o curbă.

„Şoferiţa s-a speriat şi a frânat brusc, a prins pietriş şi maşina a derapat şi a ajuns în şanţ”, a povestit unul dintre martori.

La faţa locului a ajuns echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, care le-a acordat primul ajutor celor două rănite, în special şoferiţei, care acuza dureri mari la coloană din cauza unor afecţiuni mai vechi în acelaşi loc, care ar fi putut fi agravate în urma accidentului. „Ambele paciente au fost stabilizate la faţa locului. A fost solicitat încă un echipaj cu asistent de la Ambulanţă pentru preluarea victimei minore, ambele fiind transportate la spital pentru investigaţii suplimentare de specialitate şi diagnosticare”, a precizat medicul Ramona Guraliuc, specialist în urgenţe în cadrul UPU-SMURD.

La locul accidentului au ajuns şi mai multe echipaje de poliţie, care au început cercetările pentru a stabili cu exactitate modul de producere al accidentului şi cine se face vinovat.

 

– Tudor CHIRIAC

 

+0 -0
se încarcă...