Program definitivat pentru Zilele Oraşului

0

Botoşaniul se pregăteşte de sărbătoare. Echipa coordonată de viceprimarul Cosmin Andrei a definitivat programul spectacolelor care vor avea loc în perioada 20-23 aprilie. Acestea sunt organizate în Centrul Vechi, în aceeaşi zonă urmând să-şi amenajeze tarabele şi comercianţii de mici, bere şi alte produse de sezon.

Sărbătoarea oraşului se va plia pe Anul Centenarului, dar şi pe promovarea unor artişti locali talentaţi, iar edilii speră ca programul să fie pe placul publicului. Spectacolele vor începe la ora 19.00 şi se vor încheia după ora 22.00. Tot în Centrul Vechi va fi amenajată o zonă de distracţii pentru copii şi tineri.

Edilii au trimis adrese la Poliţie, Jandarmerie şi Poliţia Locală pentru ca manifestările să se deruleze în deplină siguranţă pentru botoşăneni. De la bugetul local au fost alocaţi 50.000 de lei, o parte a cheltuielilor urmând să fie acoperită de Mihail Lichiardopol, partenerul oficial al primăriei în organizarea acestei sărbători.

 

20 aprilie:

– Concursuri, animaţie la scenă, trupe locale

– Asociaţia Culturală „Cheia Sol”

– Ansamblul „Mărgăritare”

– Karaokestill

 

21 aprilie

– Filarmonica de Stat Botoşani şi Corul Armonia Lucis Iaşi (program de cântece patriotice)

– Andreea Bălan

 

22 aprilie

– Liliana Savin

– Fetele de la Botoşani

– Orchestra „Rapsozii Botoşanilor” cu interpreţii Loredana Călin, Constantin Petrescu, Alina Huţu, Petronela Rusu, Elena Mândrescu, Laura Ştefănescu – Potoroacă, Daniela Condurache, Sofia Vicoveanca, dirijor Ioan Cobâlă

– Ansamblul Plăieşii (Republica Moldova)

 

23 aprilie:

– Los Anonimos

– Francisca

– Ioana Ignat

– Vanotek.

 

– Virginia CONSTANTINIU

 

+0 -0
se încarcă...