Aventură cu ATV-ul terminată în arest

0

A vrut să se distreze cu un ATV, dar a ajuns până la urmă în arestul poliţiei. Asta a păţit în noaptea de marţi spre miercuri un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Tudora. Ameţit bine de băutură, aventurierul a urcat pe şaua de la ATV şi a început să facă ture prin centrul comunei, gonind prin bezna nopţii. Doar că la un moment dat tânărul a pierdut controlul asupra vehiculului, care s-a răsturnat.

Rănit uşor, petrecăreţul tocmai încerca să se facă nevăzut, dar unul dintre localnici, trezit şi de zgomotul făcut de ATV, a sunat la 112 şi l-a denunţat. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani au descoperit că tânărul nu avea permis de conducere, iar ATV-ul nu era înregistrat.

Întrucât tânărul mirosea a băutură, poliţiştii l-au pus să sufle în etilotest, aparatul indicând o concentraţie de 0,83 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Din acest motiv, poliţiştii l-au dus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge. Ulterior, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru trei infracţiuni, respectiv conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ieri, petrecăreţul urma să fie prezentat în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

– Sebastian GHEORGHIU

 

 

+0 -0
se încarcă...