Spânzurat după o ceartă cu iubita

Cearta cu iubita i-a fost fatală unui bărbat de 40 de ani din localitatea Sarafineşti. Acesta a fost găsit spânzurat după ce concubina l-a părăsit. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic, acesta fiind aşa de la miezul nopţii. Descoperirea macabră a fost făcută azi dimineaţă de unul din vecinii bărbatului, care a venit să îl ia la muncă. Acesta l-a găsit pe bărbat spânzurat cu ajutorul unei funii de balot de scara care duce în podul casei în care acesta locuia singur.

Speriat, vecinul a sunat la 112, la faţa locului fiind trimis un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), dar şi poliţie. „Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea pacientului, manevrele de resuscitare fiind de prisos. Decesul a survenit, cel mai probabil, în cursul nopţii, însă acest lucru va fi stabilit de colegii legişti”, a precizat medicul Cristian Simionescu, din cadrul SJA Botoşani.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au deschis o amvhetă pentru moarte suspectă, urmând să se stabilească exact cauza decesului în urma efectuării necropsiei. 

Deja ai votat!