Şedinţă extraordinară de CL convocată de aleşii PSD

2

Consilierii municipali botoşăneni au mâine şedinţă extraordinară. Şedinţa a fost convocată de consilierii PSD, aleşi locali care nu s-au prezentat la şedinţa de îndată convocată de primarul Cătălin Flutur pe 13 iunie.

Ordinea de zi include două proiecte. Primul vizează acordarea mandatului special privind modul de exprimare a votului în şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor de la societatea Urban Serv privind prelungirea liniei de credit a societăţii. Cel de-al doilea proiect vizează împuternicirea reprezentanţilor Consiliului Local în AGA de la Urban Serv în vederea numirii administratorilor provizorii.

Societatea Urban Serv nu are Consiliu de Administraţie după ce patru administratori şi-au dat demisia, iar pe 26 aprilie consilierii PSD au votat pentru revocarea CA-ului. Hotărârea nu a primit viza de legalitate a secretarului municipiului, iar Prefectura a recomandat ca hotărârea să fie revocată din cauză că la votarea acesteia s-au încălcat prevederile legii privind administraţia publică locală şi ordonanţei privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Social democraţii ţin secret numele administratorilor provizorii, motivând că le vor anunţa în şedinţa de mâine.

+0 -0

2 COMENTARII

se încarcă...