Festivitate emoţionantă la Primăria Botoşani

0
bdr

37 de cupluri din municipiu au fost premiate astăzi la Primăria Botoşani, cinci cu prilejul nunţii  de diamant (60 de ani de la căsătorie) şi 32 la nunta de aur (50 de ani de la nuntă). Potrivit tradiţiei, sărbătoriţii au primit diplome, flori şi câte un premiu în cuantum de 1000 de lei (pentru nunta de diamant) şi 500 de lei (pentru nunta de aur).

În debutul festivităţii, Cătălin Flutur, primarul municipiului, i-a felicitat pe sărbătoriţi şi le-a mulţumit pentru munca lor. „De fiecare dată, la o ceremonie de genul acesta, sunt emoţionat şi în acelaşi timp fericit. Fericit pentru că avem ocazia să ne întâlnim cu dumneavoastră şi avem ocazia să vă mulţumim tuturor pentru ceea ce aţi făcut pentru municipiul Botoşani. O viaţă de muncă, cu bune, cu rele, cu greutăţi, dar trebuie să vă mulţumim pentru că dumneavoastră sunteţi întotdeauna primii care vă achitaţi taxele şi impozitele. Sunteţi cei mai responsabili şi pentru pentru asta nu putem decât să ne înclinăm în faţa dumneavoastră”, a spus edilul.

Vizibil emoţionaţi, botoşănenii invitaţi astăzi la primărie i-au mulţumit primarului şi i-au urat să ajungă şi el bucuria să sărbătorească nunta de aur şi de diamant.

bdr
bdr
bty
dav
dav
dav
bdr
bdr
bdr
bty
bty
bdr
bty
bdr
bdr
Deja ai votat!