Accident cu noroc pentru şoferi

0

Doi şoferi botoşăneni au scăpat ca prin minune fără leziuni grave, în urma unui accident produs joi dimineaţă. Aflat la volanul unui volanului unui Peugeot, un bărbat în vârstă de 33 de ani, care circula dinspre Dorobanţi spre Podeni, a pierdut conrolul volanul într-o curbă dificilă, la dreapta. Maşina a ajuns pe contrasens şi s-a izbit într-un Ford condus de o femeie în vârstă de 29 de ani. În urma imapctului puternic, Peugeot-ul s-a răsturnat pe şosea, iar Ford-ul în şanţ.

Deşi ambele maşini au suferit avarii serioase, şoferii au scăpat aproape nevătămaţi. Singura care a avut nevoie de îngrijiri medicale a fost femeia de la volanul Ford-ului. Din fericire, leziunile constatate de cadrele medicale sunt unele uşoare.

Cazul este acum în atenţia poliţiştilor, care au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Aceştia au menţionat că, în momentul producerii accidentului, niciunul dintre cei doi şoferi implicaţi nu era sub influenţa băuturilor alcoolice.

+0 -0
se încarcă...