Neatenţia şoferilor face noi victime

Ziua şi accidentul grav, acesta este rezumatul săptămânii la Botoşani. După ce joi două maşini s-au ciocnit violent, iar şoferii au scăpat ca prin minune fără leziuni grave, ieri a avut loc un nou eveniment rutier soldat cu răniţi şi pagube însemnate. Totul s-a întâmplat pe drumul Botoşani-Dorohoi, în zona Cucorăni, cunoscută pentru numărul mare de accidente. Imediat ce a trecut de popas, Radu S., şoferul unui Volkswagen Passat, care circula dinspre Botoşani, a ăncetinit pentru a vira stânga, spre curtea unei societăţi de dezmembrări. Şoferul unei autoutilitare, care venea din spate cu viteză, şi care tocmai efectuase o depăşire nu a mai apucat să încetinească intrând în plin în el.

În urma imapctului, autoutilitara s-a izbit într-un cap de pod, iar trei dintre persoanele aflate în cele două maşini au suferit diverse leziuni, fiind transportate la spital.

Potrivit poliţiştilor, care au deschis o anchetă în acest caz, ambii şoferi sunt responsqbili de producerea accidentului. Astfel, şoferul Passat-ului, Radu S., ar fi trebuit să se asigure înainte de a vira la stânga, situaţie în care ar fi văzut că cel din spate este în depăşire, în timp ce Dragoş A., cel al autoutilitarei, ar fi trebuit să renunţe la intenţia de a depăşi, atunci când a observat că maşina din faţă vrea să schimbe direcţia.

 

 

Deja ai votat!