joi, aprilie 18, 2024
AcasăLocal BT3 metode dovedite care ne ajută să scăpăm de rozătoare! (P)

3 metode dovedite care ne ajută să scăpăm de rozătoare! (P)

Rozătoarele îți invadează locuința?

Ai nevoie de un plan clar ca să scapi de aceștia repede?

Cauți cele mai bune capcane și strategii împotriva rozătoarelor ?

Preferi modurile mai naturale de a scăpa de rozătoare?

Cauți ceva care să te scape pentru totdeauna de aceștia?

În oricare situație te-ai afla, atunci când ne confruntăm cu probleme cu rozătoarele, trebuie să scăpăm de acestea cât de repede putem. Trebuie să luăm inițiativa încă de când am observat primele semne ale apariției acestora!

Rozătoarele pot imediat să facă din casa noastră căminul lor perfect și să înceapă și să se înmulțească. Dacă găsesc o sursă de hrană permanentă și un adăpost unde se simt în siguranță, e posibil să nu ne mai părăsească casa prea curând.

Am încercat să adunăm în acest articol câteva strategii care să vă ajute să scăpați de rozătoare cât mai repede, pentru că acești mici musafiri nepoftiți se înmulțesc imediat și pot deveni o problemă gravă!

  1. Capcanele pentru șoareci

Această metodă este veche, încă de pe timpul bunicilor noștri. Pe vremuri, când tehnologia nu era atât de avansată, existau foarte puține metode de a scăpa de rozătoare. În principal pisica sau, după caz, capcanele. Nu erau prea multe capcane disponibile să fie achiziționate atunci, însă bunicii noștri dădeau dovadă de o imaginație puternică și inventau propriile lor capcane pentru rozătoare.

Fie că puneau momeală și împrejur lipici, sau alte capcane ingenioase care să-i prindă pe șoareci în plasă, păreau să aibă oarecum efect în acele vremuri. Însă, tehnologia a evoluat și au apărut și noi modalități de a scăpa de micile rozătoare.

  1. Otrăvurile și substanțele toxice

Substanțele toxice au apărut după o vreme și au devenit și foarte populare. Toată lumea le cumpăra sub motiv că au efecte uimitoare și că te scapă de tot felul de dăunători. Într-adevăr, astfel de substanțe reușesc să extermine imediat dăunătorii, dar au și câteva puncte proaste. În primul rând, sunt foarte toxice și pentru organismul uman și trebuie să avem mare grijă să nu intrăm în contact direct cu acestea. În al doilea rând, e posibil să fie găsite și de alte animale, și de animale pe care probabil nu vrem să le exterminăm!

  1. Aparatele anti rozătoare

Ultimele descoperiri în materie de metode de a scăpa de dăunători, sunt aparatele cu ultra sunete. Până în prezent acestea s-au dovedit a fi foarte eficiente, ba chiar mai eficiente decât toate celelalte metode. Reprezintă o soluție mai sigură, o soluție de lungă durată și deci economică. Rozătoarele nu numai că dispar din locul cu pricina, dar nici nu vor mai apărea cât timp aparatul este în funcțiune. Astfel, nu trebuie să cheltuiți mereu bani pentru a cumpăra noi otrăvuri sau substanțe toxice, e suficient să cumpărați o dată un astfel de aparat.

În plus, aceste aparate sunt „pașnice” și nu ucid rozătoarele, ci doar le provoacă un discomfort la nivelul sistemului nervos și le fac să părăsească zona afectată imediat.

În ziua de azi, e simplu să scapi de rozătoare! Poate chiar mai simplu ca niciodată!

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie ușoară
7.5 ° C
7.8 °
5.5 °
94 %
0.5kmh
100 %
joi
7 °
vin
10 °
sâm
16 °
Dum
14 °
lun
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...