A ajuns la Urgenţe după ce s-a aruncat dintr-o maşină

Un bărbat de 39 de ani din Republica Moldova a ajuns la Urgenţe după ce a sărit dintr-o maşină aflată în trafic. Acesta a suferit multiple traumatisme, însă motivul pentru care a sărit e că avea halucinaţii, de aceea ulterior a fost internat la psihiatrie.

Totul s-a întâmplat în weekend, când bărbatul, originar din Republica Moldova, era pasager într-un autoturism care se îndrepta spre Botoşani. La un moment dat, din motive încă necunoscute, acesta a sărit din autoturismul aflat în mişcare şi s-a rostogolit de mai multe ori pe câmp. După ceva timp în care a zăcut în şanţ, bărbatul a fost reperat de un echipaj de poliţie care a încercat să îl aducă la spital însă bărbatul delira şi era violent.

Acesta a fost încătuşat şi ulterior transportat de poliţişti la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde a primit primul ajutor. „Pacientul prezenta un traumatism puternic la un membru inferior şi multiple conntuzii cauzate de căderea din maşină. A fost stabilizat cu greu, din cauza agitaţiei psihomotorii, după care internat la Secţia de Psihiatrie pentru supraveghere şi evaluare şi pentru a se stabili cauza delirului”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Poliţiştii urmează acum să stabilească cu exactitate cum a căzut bărbatul din autoturism şi să găsească şoferul acestuia.

Deja ai votat!

1 COMENTARIU