Daniel Botezatu – „Este aproape imposibil să ajungi la unele morminte din cauza vegetaţiei”

1
bdr

În debutul şedinţei de astăzi a Consiliului Municipal Botoşani, consilierul liberal Daniel Botezatu a arătat că sunt probleme în Cimitirul Eternitatea. Alesul local a cerut conducerii Urban Serv să ia măsuri pentru normalizarea situaţiei. „Este aproape imposibil să ajungi la mormintele situate în partea periferică din cauza vegetaţiei care creşte din belşug. Solicit măsuri, astfel încât cei care vin acolo să aprindă o lumânare să poată ajunge fără mari dificultăţi la morminte”, a precizat Daniel Botezatu.

Potrivit regulamentului, obligaţia Urban Serv este de a întreţine şi a salubriza aleile dintre morminte. Întreţinerea mormintelor cade în sarcina familiilor care au concesionat locurile de veci. Sute de morminte sunt însă abandonate de mulţi ani, astfel că nu are cine să taie vegetaţia crescută pe acestea.

Deja ai votat!

1 COMENTARIU

  1. Sa vedeti ce e la Pacea!! Nici eu nu pot ajunge la mormantul tatalui in mijlocul parcelei dintre stadion si strada. Buruianul e pina la piept. (ca sa nu mai spun de mormintele parasite care sunt adevarate jungle de liliac si trandafiri neingrijiti), sa mai spun ca la picioarele mormintului sotului meu, dupa intre monumentul eroilor si alee, sunt morminte parasite transformate in adevarate mormane de gunoi. Daca vreti va fac cunostinta cu doamna care si-a spart dintii impiedicindu-se in buruienile dintre morminte. N-a cerut biata nici un banut de la nimeni drept despagubire pt incompetenta voastra. Dar…. bataia mare e pe salariile sefimii nu pe nevoile prostimii.

se încarcă...