Licitaţie pentru atribuirea a peste 350 de locuri de parcare

0

Edilii botoşăneni vor organiza la începutul lunii iulie a doua licitaţie din acest an pentru rezervarea locurilor de parcare pentru care nu s-a plătit taxa aferentă pe anul 2018.

Potrivit celor precizate de Marian Murariu, viceprimar al municipiului, licitaţia pentru atribuirea a peste 350 de locuri de parcare va avea loc pe 6 iulie, începând cu ora 10.00, la Casa Cărţii. Aceste locuri se află în zonele Primăverii, Mihail Kogălniceanu, George Enescu, străzile Bucovina, Viilor, Eliberării, aleile Constantin Gane, Tiberiu Crudu, Şcolii, Teodor Calimachi, Amurgului, Azurului, Scipione Bădescu, Ion Frunzeti, Curcubeului, Cinema, Nucului, Parcului, Scurtă, Elie Radu, Viilor, străzile Pacea, Octav Onicescu, Prieteniei, Vârnav, Sucevei, Dimitrie Brândză, Bulevardul Mihai Eminescu (numerele 8 – 28), Calea Naţională (numerele 7 – 10), strada Adrian Adamiu, cartierele ANL Bucovina şi ANL Cişmea.

„Preţul de pornire la licitaţie este de 131 de lei pe an pentru persoanele fizice. Pot depune cereri persoanele fizice care locuiesc în raza parcării, deţin autoturisme proprietate personală şi nu deţin garaj în municipiul Botoşani. Durata de rezervare este până la 31 decembrie 2018, cu posibilitatea de prelungire”, a declarat Marian Murariu.

Viceprimarul a adăugat că în multe cartiere mai sunt puţine locuri libere, deoarece numărul cererilor este mai mare decât locurile disponibile.

La începutul acestei luni a fost organizată o altă licitaţie pentru atribuirea a 160 de locuri. Patru locuri au fost supralicitate şi astfel s-a ajuns la câte o taxă de 160 de lei, 260 de lei, 270 de lei, respectiv 310 lei.

+0 -0
se încarcă...