Municipalitatea caută director cu salariu de 11.000 de lei

Municipalitatea botoşăneană organizează pentru a patra oară concurs pentru ocuparea funcţiei de director al Direcţiei de dezvoltare locală din cadrul primăriei.

La acest concurs s-au înscris patru candidaţi. În urma selecţiei dosarelor au fost declaraţi admişi pentru proba scrisă ce va avea loc pe 5 iulie Constantin Iacob, fost director al Raj Apa, în perioada 1996 – 2001,  Alin Ionuţ Groza, manager de proiect la Elsaco,  Gheorghe Cîrstean, fost şef al Biroului Vamal Botoşani şi Cătălin Petru Fetcu, director tehnic la Nova Apaserv.

Primul concurs, la care s-au înscris trei persoane a fost suspendat, iar la al doilea s-a înscris un singur candidat căruia i-a fost respins dosarul.

La al treilea concurs, organizat în aprilie, au fost nouă candidaţi, printre care Gheorghe Cîrstean (fost şef al Vămii Botoşani), Cătălin Fetcu (director tehnic la Nova Apaserv), Constantin Iacob (fost director al Raj Apa, în perioada 1996 – 2001) şi Costel Corneliu Iacob (inspector Primăria Dorohoi).

Trei candidaţi nu s-au mai prezentat la proba scrisă, în urma căreia niciunul dintre cei cinci participanţi nu a obţinut punctajul minim de 70 de puncte.

Funcţia de director executiv al Direcţiei de dezvoltare locală s-a vacantat în toamna anului 2016, după ce directorul Cornel Herghelegiu, un apropiat al fostului primar Ovidiu Portariuc, şi-a dat demisia. Cornel Herghelegiu a venit în primărie după ce Ovidiu Portariuc a câştigat alegerile locale din 2012 şi a renunţat la funcţie, după ce la conducerea primăriei a revenit primarul Cătălin Flutur.

Directorul Direcţiei de dezvoltare locală va avea un salariu brut de 11.210 lei.

Deja ai votat!