Muzică şi poezie de suflet la Biblioteca Judeţeană „Mihai Eminescu”

0

Cant autorul Ovidiu Scridon a inclus Botoşaniul în turneul său de promovare. Pe 3 iulie, începând cu ora 18.00, la Secția de limbi străine a Bibliotecii Județene Mihai Eminescu (Pietonalul Uniri) acesta îşi va lansa al treilea volum de versuri intitulat „Tu ce-ai făcut astăzi”. La manifestare sunt aşteptaţi botoşănenii cu suflete sensibile și deschise către frumos şi emoție.

Întâlnirea va fi presărată cu numeroase momente muzicale. „Un om de o sensibilitate remarcabilă, o voce deosebit de frumoasă în peisajul muzicii folk contemporane, Ovidiu Scridon este îndrăgostit şi de poezie. Scriindu-și de multe ori inclusiv textele pieselor pe care le compune și interpretează a adunat în timp material pentru trei volume de poezii”, se arată într-un comunicat de presă transmis de conducerea Bibliotecii Judeţene.

Ovidiu Scridon este poet, muzician (solist vocal, interpret la chitară și muzicuță) şi are o bogată experiență în media. Călător neobosit, el a locuit o perioadă în Marea Britanie, și în SUA, unde a făcut și studii. Experienţele trăite de muzician în străinătate vor constitui subiectul unei viitoare cărți intitulate „Cum am descoperit America“.

+0 -0
se încarcă...