20 de voluntari SVSU au acţionat astăzi în municipiul Botoşani

0

20 de voluntari din cadrul Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, din cadrul Primăriei Botoşani, coordonaţi de Sorin Curcă, şeful serviciului, au acţionat astăzi în oraş, în zonele indicate de cetăţenii municipiului care au sunat la 112. 16 dintre voluntari sunt angajaţi ai Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, dar activează şi în cadrul SVSU.

„Am intervenit pe strada Plopilor, alături de pompieri, unde a fost acoperită vechea staţie de captare a apei pluviale şi acum apa intră în grădini şi peste tot. Ni s-a solicitat să intervenim şi pe strada Ion Pillat, să tăiem o salcie. Am tăiat-o şi-am lăsat-o pe spaţiul verde, pentru că a trebuit să ajungem în zona Modern Calor, unde apa era de jumătate de metru pe stradă. Pe strada Dreptăţii am îndepărtat o creangă de pe firele de la reţeaua de iluminat public. Am intervenit în mai multe zone”, a declarat Sorin Curcă.

Potrivit acestuia, se impune achiziţionarea unei motopompe de către municipalitatea botoşăneană pentru ca voluntarii SVSU să poată să intervină şi fără să apeleze la pompieri.

 

+0 -0
se încarcă...