Cimitirul Pacea o ia la vale

1

Ploile abundente din ultimele zile au creat probleme şi la Cimitirul Pacea. Astfel, cantitatea însemnată de apă a reactivat alunecarea de teren din zonă. La faţa locului s-au prezentat Simion Drelciuc, directorul general al societăţii Urban Serv şi Sorin Curcă, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Botoşani.

„În urma ploilor abundente care au căzut în ultimele zile, o parte din versantul dinspre pădure, de la Cimitirul Pacea, a alunecat. Cam un metru s-a dus în vale, afectând și aleea care duce spre extinderea Cimitirului Pacea. Am dispus primele măsuri, în sensul de încercuire cu bandă reflectorizantă a zonei respective”, a declarat Simion Drelciuc. Potrivit oficialului, zona a fost inspectată, urmând ca informaţiile vizând problemele din zonă să fie incluse în raportul întocmit de SVSU, care va sta la baza unor solicitări de fonduri pentru executarea lucrărilor care se impun.

Simion Drelciuc a explicat că nu a fost afectat niciun loc de veci, însă se impun lucrări urgente de consolidare a acelui versant.

+0 -0

1 COMENTARIU

se încarcă...