Biblioteca Judeţeană organizează şi în acest an Biblio – Vacanţa

0

Pe 9 iulie va debuta seria de cursuri din cadrul celei de a opta ediţii a proiectului Biblio – Vacanţa, iniţiat de Biblioteca Judeţeană „Mihai Eminescu”

Acest proiect a intrat deja în tradiția bibliotecii, cunoscând un succes deosebit la precedentele ediții. Prin multitudinea şi varietatea de cursuri pe care le-a oferit, Biblio – Vacanța a reușit să satisfacă  nevoia de cultură şi petrecere a timpului liber a tuturor participanților. De asemenea, deși este adresat cu prioritate copiilor, proiectul cuprinde, ca în fiecare an, serii de cursuri destinate adulților și seniorilor.

Cursurile organizate în această vară sunt: Engleză, Italiană, Germană, Lecturi publice, Curs de autoapărare,  Inițiere în IT pentru copii, Șah, Colecții – Colecționari, Matematică, Educație financiară, Clubul epigramiștilor, Educație pentru sănătate – nutriție dietetică, Clubul micilor reporteri, Micii Antreprenori, Dezvoltare personală, Călători prin Europa,  Gramatică, Terapia copiilor cu cerințe educaționale speciale, Atelier creație – desen, Bune maniere și deprinderi frumoase.

Potrivit reprezentanţilor bibliotecii, oferta de cursuri se poate îmbogăți, în funcție de propunerile participanților și ale corpului de voluntari ai proiectului Biblio – Vacanța 2018. Toate cursurile sunt gratuite.

Copiii şi adulţii interesaţi de acest proiect se pot înscrie la cursuri până pe 8 iulie, pe site-ul instituției, www.bibliotecabotosani.ro , în formularul de înscriere, sau direct la Sediul Central al bibliotecii din Calea Națională 64.   Pentru toate cursurile din Biblio – Vacanța 2018, înscrierile continuă şi după startul proiectului, direct la cursul preferat.

Alte informații legate de Biblio – Vacanța 2018 se găsesc pe site-ul www.bibliotecabotosani.ro şi afișele existente la secțiile din oraș ale bibliotecii.

+0 -0
se încarcă...