marți, octombrie 3, 2023
AcasăLocalBiblioteca Judeţeană organizează şi în acest an Biblio - Vacanţa

Biblioteca Judeţeană organizează şi în acest an Biblio – Vacanţa

Pe 9 iulie va debuta seria de cursuri din cadrul celei de a opta ediţii a proiectului Biblio – Vacanţa, iniţiat de Biblioteca Judeţeană „Mihai Eminescu”

Acest proiect a intrat deja în tradiția bibliotecii, cunoscând un succes deosebit la precedentele ediții. Prin multitudinea şi varietatea de cursuri pe care le-a oferit, Biblio – Vacanța a reușit să satisfacă  nevoia de cultură şi petrecere a timpului liber a tuturor participanților. De asemenea, deși este adresat cu prioritate copiilor, proiectul cuprinde, ca în fiecare an, serii de cursuri destinate adulților și seniorilor.

Cursurile organizate în această vară sunt: Engleză, Italiană, Germană, Lecturi publice, Curs de autoapărare,  Inițiere în IT pentru copii, Șah, Colecții – Colecționari, Matematică, Educație financiară, Clubul epigramiștilor, Educație pentru sănătate – nutriție dietetică, Clubul micilor reporteri, Micii Antreprenori, Dezvoltare personală, Călători prin Europa,  Gramatică, Terapia copiilor cu cerințe educaționale speciale, Atelier creație – desen, Bune maniere și deprinderi frumoase.

Potrivit reprezentanţilor bibliotecii, oferta de cursuri se poate îmbogăți, în funcție de propunerile participanților și ale corpului de voluntari ai proiectului Biblio – Vacanța 2018. Toate cursurile sunt gratuite.

Copiii şi adulţii interesaţi de acest proiect se pot înscrie la cursuri până pe 8 iulie, pe site-ul instituției, www.bibliotecabotosani.ro , în formularul de înscriere, sau direct la Sediul Central al bibliotecii din Calea Națională 64.   Pentru toate cursurile din Biblio – Vacanța 2018, înscrierile continuă şi după startul proiectului, direct la cursul preferat.

Alte informații legate de Biblio – Vacanța 2018 se găsesc pe site-ul www.bibliotecabotosani.ro şi afișele existente la secțiile din oraș ale bibliotecii.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
14.3 ° C
14.6 °
11.6 °
59 %
1.3kmh
5 %
lun
14 °
mar
24 °
mie
23 °
joi
22 °
vin
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Deci, se lucrează. Sau oricum, sunt niște utilaje acolo.

EDITORIAL

Ne împotmolim mereu, deși – potrivit statisticilor europene – țara merge înainte, adică avansează economic pe cele mai importante paliere, respectiv industrial și comercial,...

EPIGRAMA ZILEI

Am o dilemă mare Și nu ştiu ce să  fac : E vremea schimbătoare, Cum oare  mă ... dezbrac?     -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

Extraordinara Sydney Sweeney (din Euforia) e o mare descoperire în acest rol! Filmul va rula în avanpremieră la Happy Cinema din 4 octombrie.

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...