vineri, aprilie 19, 2024
AcasăLocal BTCum sa transformi aerul umed din camera ta in aer curat si...

Cum sa transformi aerul umed din camera ta in aer curat si sanatos cu ajutorul unui dezumidificator? (P)

Atunci cand in spatiile inchise umiditatea este crescuta, pot fi generati agenti patogeni dar si cu potential alergen. Umiditatea crescuta a aerului din locuinta poate declansa infectii la nivelul cailor respiratorii. De aceea este nevoie de dispozitive special create pentru a mentine umiditatea optima in locuinta sau in spatiul de lucru, pentru sanatatea si confortul utilizatorilor. Un ghid cu cele mai bune dezumidificatoare il gasiti pe https://www.dezumidificatorcasnic.ro/

In alta ordine de idei, specialistii recomanda persoanelor care observa un nivel crescut de umiditate, chiar de peste 70% sa nu amane cumpararea unui astfel de produs. Dezumidificatorul castiga teren in ultimii ani si ajunge sa fie unul din cele mai ravnite dispozititive pentru casa.

Dezumidificatorul TESY DHF 10 CEL este un dispozitiv ce poate rivaliza chiar si cu cele mai noi si mai scumpe modele aparute pe piata, cu firme consacrate cu renume. Sistemul de dezumidificare este perfect pentru birouri sau incaperi mici, permitand un mediu de lucru si de trai decent.

Importanta achizitionarii unui dezumidificator

Multi oameni se intreaba de ce ar trebui sa mai cheltuiasca bani si pe un asemenea produs de vreme ce aeriseste incaperile pe cat de des posibil si pastreaza o igiena si o curatenie impecabile. Adevarul este ca umiditatea din locuinta nu tine de curatenie sau de alti factori ce depind de vointa omului, ci uneori de izolatia exterioara, precipitatiile abundente dar si de tevile sparte.

Un dezumidificator este ideal pentru a scapa de mucegai sau a preveni aparitia acestuia. Mucegaiul este un agent foarte periculos pentru santatea membrilor familiei si pentru aspectul peretilor sau a obiectelor de mobilier din locuinta.

Recomandare – dezumidificator TESY DHF 10 CEL

Acest aparat are un aspect foarte elegant si modern, fiind dotat in partea superioara cu un display LED ce monitorizeaza umiditatea din mediul ambiant si permite reglarea acesteia. Programul de lucru va fi selectat folosind panoul central unde tastele sunt acoperite cu o membrana protectoare.

Rolul acestui aparat este de a inlatura umiditatea si mucegaiul, de a preveni condensul si de a usca rufele mult mai rapid. Este un dispozitiv cu maner pentru o miscare usoara si pentru a-l muta mult mai simplu si fara efort dintr-o incapere in alta, un dispozitiv cu suport pentru cablu si cu senzor de umiditate, controland nivelul umiditatii din camera atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna. Este silentios si foarte modern, avand capacitatea rezervorului de 2 litri, perfect pentru uz rezidential sau pentru birouri mai mici.

Caracteristici tehnice ale dezumidificatorului TESY DHF 10 CEL

Aceste caracteristici sunt adresate cunoscatorilor in domeniu care stiu in functie de ce criterii sa tina cont atunci cand fac o asemenea investitie. Asadar, acest aparat are capacitatea de dezumidificare maxima de 10 litri la zi, avand puterea sa normalizeze umiditatea incaperilor ce nu depasesc 40 mp. Cu un debit maxim de aer ventilat de 110 mc/ora intr-o singura treapta, aeril circulat de aparat trece de 26 de ori intr-un interval de 24 de ore.

Un mare avantaj al acestui aparat este faptul ca este destinat utilizarii in cadrul dormitoarelor, bailor sau incaperilor de dimensiuni mai mici, chiar si acolo unde membrii familiei se odihnesc. Este un model foarte silentios si garanteaza un somn confortabil si fara intreruperi, cu o valoare maxima de 46 de decibeli.

Dezumidificatorul TESY DHF 10 CEL este incadrat in clasa de eficienta energetica A, consumand 245 W pe ora. Senzorul cu higrostat reglabil face posibila controlarea permanenta a umiditatii din aer, iar depasirea acestei valori inseamna deconectarea automata a aparatului. In plus, ventilatorul functioneaz permanent astfel ca higrostatul sa atinga umiditatea setata. Se recomanda folosirea dezumidificatorului in spatii inchise in care temperatura este cuprinsa intre 5 si 35 de grade Celsius cu un domeniu de functionare de 30-80% umiditate.

Filtrul lavabil pentru praf si polen este situat in partea din spate a aparatului cu indicator de infundare pe panoul de comanda, fiind usor de curatat. Din punct de vedere al functiilor, acest aparat are o functionare complet automata de ventilare si dezumidificare cu un timer de 24 de ore cu posibilutate de programare astfel incat sa poata fi posibila functionarea pe perioade de timp presetate.

Foloseste un agent refrigerant din grupa glimerilor care nu are nevoie de un compresor de capacitate mare si poate lucra si la presiuni sau temperaturi ridicate si creeaza un ambient optim in spatiul in care este amplasat.

Mod de functionare al aparatului de dezumidificare a aerului TESY DHF 10 CEL

Aparatul are un principiu de functionare foarte simplu, absorbind aerul cu ajutorul ventilatorului si trecandu-l printr-un radiator cu aripioare cu o temperatura scazuta. Agentul frigorific ce circula permanent in radiator il raceste, acesta racind aerul ce circula prin exteriorul radiatorului si astfel producandu-se fenomenul de condens iar umiditatea condensandu-se pe elemente foarte reci.

Dupa ce aerul s-a uscat in interiorul radiatorului, este eliberat in incapere insa cu o valoare marita cu 1-2 grade fata de cand a fost absorbit. Pentru mai multe detalii ale principiului de functionare a radiatorului, ale intretinerii acestuia si ale agentilor care pot dauna si pot duce la defectarea aparatului, este necesar ca utilizatorii sa consulte manualul de utilizare.

Beneficiile utilizarii aparatului TESY DHF 10 CEL

Beneficiile folosirii unui aparat de dezumidificare in locuinta sunt multiple, de la cele asupra sanatatii pana la cele asupra aerului curat respirat in camera. Inca din primele zile de functionare, acesta isi va dovedi utilitatea extragand umiditatea din aer si contribuind la uscarea peretilor afectati de mucegai care ulterior pot fi curatati si varuiti.

Este un produs foarte bun si pentru persoanele cu alergii si se poate transforma foarte simplu intr-un purificator al aerului daca in locul filtrului cu care este dotat se monteaza un filtru de carbon. In plus, usuca hainele foarte repede in baie sau in balconul inchis si are un aspect elegant.

In concluzie, oricine isi doreste un dezumidificator de ultima generatie care sa faca fata provocarilor din interiorul unei case sau unui birou in care umiditatea depaseste cu mult limita maxima admisa, poate sa isi comande produsul TESY DHF 10 CEL cu incredere.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
5.5 ° C
5.6 °
3.8 °
86 %
2.7kmh
100 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
9 °
lun
12 °
mar
11 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...