Biciclişti luaţi la ţintă pe şosele

0
foto arhiva - anchetele in cazul accidentelor mortale durează ani de zile, din cauza expertizelor

Doi biciclişti au fost accidentaţi azi în urma a două evenimente rutiere pe străzile din judeţ. Mai întâi la Ipoteşti, o femeie de 60 de ani a fost acroşată din cauza propriei neatenţii, iar pe Împărat Traian un alt biciclist a fost lovit de o maşină în intersecţie. În primul caz, o femeie în vârstă de 60 de ani se deplasa, duminică la amiază, în Ipoteşti cu bicicleta către casă. La un moment dat a vrut să ocolească o groapă, însă nu s-a asigurat în momentul în care a făcut micul ocol. Ghinionul a făcut ca în acel moment din spate să vină o mașină care se angajase în depşirea bicicletei deja.

Femeia a fost acroșată, s-a dezechilibrat și a căzut pe astfalt. La locul producerii accidentului rutier au ajuns echipaje de Ambulanță și Poliție. Victima prezenta traumatisme minore, ea fiind transportată la spital pentru investigații amănunțite. „Pacienta era stabilă, fiind transportată la spital cu o suspiciune de luxaţie umăr stâng”, a precizat medicul Liviu Stan, din cadrul SJA Botoşani.

La câteva ore, un alt biciclist a fost acroşat de o maşină, de această dată pe strada Împărat Traian. Autoturismul marca Skoda care se deplasa pe strada Împărat Traian l-a lovit pe un tânăr de 21 de ani, acesta fiind trântit pe şosea. Din fericire, victima nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, deşi la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD. Ambele cazuri au intrat în atenţia poliţiei, care a demarat anchete pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea acestora.

Deja ai votat!