Minor băgat în spital de propria mamă

O excursie la pescuit în familie se putea termina tragic după ce la un moment dat, mama a dorit să mute maşina de pe locul pe care era parcată şi a trecut cu o roată peste piciorul unui copil. Necazul a avut loc vineri seară. Când întreaga familie, mama, tata şi doi copii, au mers la pescuit într-o zonă amenajată din localitatea Stăuceni. La un moment dat însă, mama a dorit să mute maşina din locul în care era parcată, pe malul apei.

Femeia s-a suit la volanul autoturismului cu care erau veniţi la pescuit şi a început manevrele pentru a muta maşina, fără a observa însă că băiatul de 11 ani dormea întins în iarba înaltă. Celălalt copil era în maşină şi femeia credea că şi băiatul mai mare dormea tot pe bancheta din spate. Norocul a făcut ca acesta să oprească imediat când băiatul a început să ţipe, în momentul în care roata autoturismului a trecut peste piciorul lui stâng.

Speriată, femeia a coborât imediat jos iar ţipetele de durere ale copilului i-au făcut pe părinţi să sune la 112 să ceară ajutorul cadrelor medicale. În cele din urmă au decis să meargă la spital cu propria maşină, copilul ajungând la Secţia de Pediatrie. Din fericire, acolo medicii au constatat că băiatul a suferit doar o contuzie la nivelul piciorului, norocul fiind că în urma ploilor căzute în ultima vreme pământul era foarte moale, astfel că piciorul a intrat în pământ în momentul în care roata a trecut peste el.

Nefiind vorba de un accident pe un drum public, acesta nu poate fi catalogat ca accidnt rutier, însă poliţiştii au demarat o anchetă, pe numele mamei fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Deja ai votat!