S-a mutilat încercând să facă un grătar

Un bărbat şi-a tăiat un deget cu toporul în momentul în care a încercat să facă surcele pentru un grătar. Acesta a venit cu degetul agăţat doar în piele, iar medicii vor încerca să îi facă o reconstrucţie.

Necazul bărbatului de 39 de ani a avut loc duminică seară, când acsta încerca să prepare un grătar. Din dorinţa de a face focul, bărbatul a luat câteva lemne, pe care a vrut să le taie în bucăţi mai mici cu ajutorul unui topor, pentru a le folosi la prepararaea mâncării. Acesta ţinea bucata de lemn cu mâna stângă şi o despica cu ajutorul unui topor pe care îl ţinea în mâna dreaptă. La un moment dat, însă, bărbatul a făcut o mişcare greşită şi lama ascuţită a tomorului i-a venit peste degetul mijlociu, pe care pur şi simplu l-a retezat dintr-o lovitură.

Speriat, acesta s-a bandajat cum a putut şi a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) pentru a cere ajutor cadrelor medicale. „Pacientul a suferit o amputaţie de falangă medială la degetul mijlociu. A fost internat pe secţia de chirurgie plastică şi reparatorie, urmând a fi supus unei intervenţii chirurgicale şi pentru a se încerca o operaţie reparatorie”, a spus un medic din cadrul UPU-SMURD. 

Deja ai votat!