Bătrână desfigurată de propriul fiu

Caz șocant petrecut luni seară în comuna Manoleasa. O femeie de 69 de ani a ajuns desfigurată la spital după ce a încasat o bătaie soră cu moartea de la propriul fiu.

Nenorocirea avut loc chiar în casa femei, unde aceasta locuiește împreună cu fiul ei. Aflat într-o avansată stare de ebrietate, bărbatul în vârstă de 48 de ani s-a enervat când propria mamă i-a reproșat starea în care era și i-a cerut să se oprească din a consuma băuturi alcoolice. Fiul acesteia a văzut negru în fața ochilor și pur și simplu a început s-o lovească neștire pe cea care i-a dat viață. Bărbatul a început să lovească cu pumnii peste față până când femeia a căzut inconștient la pământ.

Plină de sânge și abia respirând, aceasta fost luată de acasă de un echipaj de la ambulanță, chemat la fața locului prin serviciul 112 de către vecinii alertați de țipetele disperate ale femeii, când aceasta a fost atacată de fiul său. Ulterior, pentru că starea acesteia era foarte gravă, fiind în comă, în întâmpinarea echipajului medical a plecat și ambulanța de terapie intensivă mobilă (TIM) a SMURD cu medic, care a preluat femeia și a stabilizat-o, după care aceasta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU). Cadrele medicale au fost șocate în momentul în care au văzut-o, bătrâna fiind pur și simplu desfigurată în urma loviturilor violente încasate peste cap și față în special.

Aceasta a fost supusă imediat mai multor examene de specialitate. “Pacienta a sosit în serviciul nostru prezentând un traumatism cranio facial important, traumatism cranio cerebral, precum și contuzie de coloană cervicală, produse în urma unei agresiuni. A fost evaluată în serviciul nostru, iar în urma investigațiilor a fost transferată în serviciul de neurochirurgie Iași”, a precizat medicul specialist în urgențe Ramona Elena Guraliuc, coordonator UPU-SMURD.

Cazul a intrat și în atenția polițiștilor, care în prezent au deschis un dosar penal pe numele fiului, pentru violență în familie, urmând ca în funcție de concluziile medico legale să se ia măsurile corespunzătoare.

Deja ai votat!