Copil ajuns la spital din cauza tatălui

La un pas de tragedie. Un băiat de 9 ani din Tocileni a ajuns la spital cu o plagă tăiată în zona capului, provocată chiar de tatăl său, cu un cuţit de bucătărie.

Totul s-a petrecut marţi după-amiază, când copilul şi tatăl său se aflau în gospodăria familiei. La un moment dat, copilul a început să plângă speriat, cu sânge şiroind din zona cefei. La locuinţa familiei a ajuns un echipaj de la Ambulanţă, care i-a acordat acestuia primul ajutor şi l-a dus la spital.

Copilul a ajuns în grija medicilor chiar după solicitarea poliţiştilor ajunşi la faţa locului. Aceştia au fost solicitaţi de către mama copilului, femeia motivând iniţial o agresiune în familie. Ulterior, familia a declarat că băiatul se agita în apropierea tatălui său, care manevra un cuţit, iar la un moment dat acesta a fugit spre tatăl său, lovindu-se cu capul în lama cuţitului.

Deşi din primele informaţii pe care le-au cules la faţa locului poliţiştii, totul pare să fi fost un accident nefericit, aceştia au deschis o anchetă pentru violenţă în familie, mai ales că, potrivit vecinilor, tatăl era cunoscut în zonă ca fiind un caracter mai agresiv cu membrii familiei. „Pacientul era stabil din punct de vedere hemodinamic. Prezenta o plagă de 6-8 centimetri în zona parieto-occipitală. A fost transportat la Pediatrie pentru investigaţii suplimentare şi supraveghere medicală”, a precizat un reprezentant al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Deja ai votat!