Ucis de o căruţă scăpată de sub control

0

Moarte îngrozitoare pentru un bărbat din Manoleasa. În vârstă de 71 de ani, acesta a fost pur şi simplu strivit de o căruţă scăpată de sub control. Accidentul a avut pe un câmp din localitatea Manoleasa. Bărbatul de 71 de ani se afla pe un câmp din marginea satului, unde oamenii mai aruncă gunoaie agricole.

Accidentul a fost unul cumplit, cadrele medicale fiind şocate de ce au găsit la faţa locului. Acesta a fost pur şi simplu zdrobit de căruţa scăpată de sub control de proprietarul care căra gunoaie cu ea. La un moment dat, acesta a coborât din căruţă şi a început să care gunoaiele din atelaj. Caii s-au speriat de pungile care erau fluturate din vând şi pur şi simplu au luat-o la galop, fără ca cineva să fie în căruţă să îi poată stăpâni.

Din păcate, în calea atelajului scăpat de sub control se afla bărbatul de 71 de ani, care pur şi simplu nu a avut nicio şansă. Victima a fost călcată în picioare de animale, după care roţile au trecut peste piept şi faţă, suferind mai multe plăgi deschise la nivelul cutiei craniene. La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) de la Săveni pentru a încerca să îi acorde acestuia primul ajutor. Bărbatul a fost transportat până la Secţia Săveni a Spitalului Judeţean, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el. „Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru pacient. A suferit traumatisme deschise grave, incompatibile cu viaţa, la nivelul capului, feţei şi al toracelui”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoşani.

Potrivit poliţiştilor, incidentul nu poate fi catalogat ca accident rutier, pentru că a avut loc pe un drum de exploataţie agricolă, care nu este catalogat ca drum public. Cu toate acestea, în cazul de faţă s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi se fac în continuare cercetări, urmând a se decide şi care este gradul de vină al căruţaşului care a lăsat atelajul nesupravegheat şi neasigurat.

Deja ai votat!
se încarcă...