Moarte suspectă la Suliţa

Poliţiştii botoşăneni au demarat o anchetă după ce au fost sesizaţi de cadrele medicale de la Ambulanţă legat de un deces suspect. Un tânăr de numai 30 de ani a fost găsit fără suflare în locuinţa personală, în localitatea Suliţa. Descoperirea a fost făcută de vecinii bărbatului, care au anunţa imediat serviciul 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA).

În ciuda încercărilor medicilor, tânărul nu a mai putut fi resuscitat, fiind anunţată Poliţia. „Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu s-au putut restabili funcţiile vitale ale pacientului. Nu prezenta urme de violenţă pe corp, şi nu suferea de afecţiuni cronice, iar în astfel de situaţii cazul este prezentat colegilor de la Poliţie”, a precizat medicul Bogdan Ursu, din cadurl SJA Botoşani.

Potrivit vecinilor, tânărul obişnuia să consume cantităţi apreciabile de băuturi alcoolice, poliţiştii solicitând efectuarea unei necropsii pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Deja ai votat!