three × four =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Un bărbat de peste 200 de kilograme a fost dus ieri la spital cu ajutorul a trei echipaje de intervenţie. Aproximativ 10 angajaţi ai Inspectoratului petru Situaţii de Urgenţă și cadre medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță au intervenit, luni, la un bloc din municipiu pentru transportul la Urgenţe a unui bărbat supraponderal, care suferea de afecțiuni respiratorii.

În vârstă de 68 de ani, acesta avea dificultăţi tot mai mari de a respira în cursul dimineţii de ieri, astfel că soţia lui a apelat serviciul de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns două echipaje de pompieri, cu Autospeciala de Transport Personal şi Victime Multiple a ISU, precum şi un echipaj medical de la Ambulanţă. După ce bărbatul a fost evaluat de cadrele medicale, acesta a fost preluat de nouă dintre cei sosiţi la faţa locului şi transportat la autospecială, după care la Urgenţe.

Bărbatul a fost preluat de medicii de la spital, urmând a fi investigat multidisciplinar şi să se decidă dacă se impune sau nu internarea lui.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...