Biciclişti la spital din cauza neatenţiei

0

Trei incidente în care au fost implicaţi biciclişti au adus la spital patru victime duminică seară, după ce într-unul din cazuri un biciclist a dat peste un copil. Cel mai grav caz a fost înregistrat în satul Popeni, din Dorohoi, unde un bărbat care se deplasa pe biciclietă pe marginea drumului cu viteză, a agăţat un copil de 4 ani care se deplasa împreună cu tatăl său pe marginea drumului, în mod regulamentar.

Copilul a fost trântit la pământ, unde a ajuns şi biciclistul, care s-a dezechilibrat în urma impactului. Cei doi au ajuns la spitalul din Dorohoi, însă ambii au fost stabilizaţi şi în afara oricărui pericol. Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au deschis o anchetă pentru vătămare corporalî din culpă. La puţin timp după acest incident, un altul a avut loc în Copălău, unde un bărbat de 31 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a ieşit dintr-un bar şi a încercat să se urce pe miljocul de locomoţie, însă s-a dezechilibrat şi a căzut în cap. A fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde a fost investigat de medicii specialişti.

La scurt timp după acesta a fost solicitat un alt echipaj medical, de această dată la Darabani, unde un bărbat a căzut şi el de pe bicicletă într-o pădure. „Din fericire leziunile suferite nu le-au pus pacienţilor vieţile în pericol, aceştia fiind stabilizaţi”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Deja ai votat!
se încarcă...