Logan cu 7.000 de ţigarete în portieră

0

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut a descoperit, în urma controlului efectuat asupra unui autoturism, 7.000 ţigarete marca Ritm, de provenienţă R. Moldova, pe care un cetățean român a încercat să le introducă ilegal în ţară.La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut- I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul român Liliana U., în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autoturism Dacia Logan, înmatriculat în România.
În baza profilului de risc şi pentru valorificarea unor informaţii, polițiștii de frontieră şi lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comună de control a descoperit ascunse în portierele din faţă ale autovehiculului, 7.000 ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării ţigărilor în valoare de 4.100 lei şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Deja ai votat!
se încarcă...