Tânăr drogat abonat la Urgențe (video)

Ziua şi prezentarea în Urgenţe. Tânărul depistat cu droguri asupra lui a reuşit deja să îi exaspereze pe cei din sistemul medical de urgenţă, ajungând să fie un client fidel al acestora. Cules de pe stradă duminică seară, apoi marţi iar, ieri tânărul de 25 de ani a fost iar preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Apelul la 112 a fost făcut ieri dimineaţă, chiar de către un angajat al ISU, care l-a văzut pe tânăr şi şi-a dat seama că ceva nu era în regulă cu el, având comportamentul alterat şi ochii înroşiţi. Acesta a fost găsit în acelaşi loc ca şi cu o zi în urmă, un echipaj cu asistent ajungând la faţa locului, de unde la preluat şi l-a transportat la Urgenţe.

Într-o lume doar a lui, acesta a fost imediat recunoscut de cadrele medicale de la Urgenţe. „Deja îl ştiu toţi aici. De fiecare dată trebuie adus la noi, evaluat, consultat, pentru că poate fi rănit, după care este direcţionat la Psihiatrie. Dar acolo nu stă prea mult, pentru că nu poate fi ţinut împotriva vionţei lui, astfel că iese şi a doua zi îl aşteptăm iar”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD. Astfel, în ultimile patru zile acesta a ajuns deja de trei ori la Urgenţe, după care la Psihiatrie, fiind de fiecare dată transportat cu ambulanţele şi primind tratament de specialitate în spital.

Poliţiştii au declanşat deja o anvhetă în privinţa conţinutului plicurilor pe care acesta le avea asupra lor, urmând a se lua o decizie la finalizarea anchetei.
Potrivit medicilor, de la începutul anului 24 de pacienţi, majoritatea tineri, au ajuns la spital manifestând efecte ale consumului de substanţe psihotrope.

 

Deja ai votat!