Accident grav pe Petru Rareş

Un bărbat de 40 de ani a ajuns cu multiple traumatisme la spital după ce a fost lovit nu de una, ci de două maşini, acesta fiind pur şi simplu aruncat dintr-o maşină în cealaltă. Accidentul a avut loc joi după-amiază, pe strada Petru Rareș din municipiul Botoșani, în fața depozitului de deșeuri Goldana, în momentul în care bărbatul s-a angajat în traversarea străzii în fuga și fără să se asigure. Mai întâi a fost surprins şi lovit în plin de un autoturism BMW condus de o femeie de 35 ani, care se deplasa spre ieşirea din oraş. Ulterior, pietonul a fost proiectat de pe capota maşinii pe sensul opus, unde a fost lovit de un alt autoturism, un Volkswagen Passat, condus de un bărbat de 44 ani, care venea spre intersecţie.
La faţa locului au ajuns mai multe echpaje de poliţie, dar şi unul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA), cadrele medicale acordând victimei primul ajutor, după care au trasportat-o la Urgenţe. „Persoana rănită prezenta multiple contuzii şi traumatisme, urmând a fi supusă mai multor examene medicale pentru a se decide care este conduita terapeutică ce se impune”, a precizat un asistent din cadrul UPU.
Şoferii au fost testați din punct de vedere al alcoolemiei, rezultatele fiind negative. Pietonul era în stare de ebrietate şi nu a putut fi testat.

Deja ai votat!