Covor asfaltic pe o stradă peticită ani la rând

1
dav

Firma care are contract cu municipalitatea a turnat ieri covor asfaltic pe strada Octav Băncilă, din faţa sediului Direcţiei de Cultură, până la intersecţia cu strada Octav Onicescu. Lucrările au fost coordonate de Marian Murariu, viceprimar al municipiului. „Sunt foarte mulțumit de cum arată lucrările. M-am întâlnit și cu un cetățean care locuiește din 1978 pe această stradă și care mi-a spus că, de când s-a mutat aici, în afară de cârpeli și plombări, alte intervenții nu au mai fost. Toată lumea care trecea pe stradă mă felicita pentru lucrări. Eu felicit la rândul meu constructorul și sper ca lucrările noastre să fie durabile în timp, asta este cel mai important”, a declarat Marian Murariu.

Lucrările de pe strada Octav Băncilă au venit în continuarea celor din Aleea Rapsodiei. Edilul a anunţat că de aici şantierul se va muta pe strada Teatrului. „Vom intra cu mai multe efective pe strada Teatrului care este deja în lucru. O parte a echipei de pe Octav Băncilă va intra pe strada Teatrului, iar alta va merge la plombări”, a mai spus viceprimarul.

dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
+0 -0

1 COMENTARIU

  1. Fâsuri pentru a lua fața fraierilor! Asfaltați Izvoarelor, Moara de foc, Tomis, Mușat Vodă, etc. și atunci o să vedem și noi că ați făcut ceva în 4 ani, până atunci doar fâsuri, multe fâsuri pentru prostit alegătorul iar grosul banilor de 10 milioane să ajungă la meceu! Asfaltări de 50-100 metri doar pentru o poză din profil.

se încarcă...