Băgat în spital de propriul cal

0

Un bărbat a ajuns miercuri seară la spital în stare gravă, după ce a fost lovit cu copita în cap de propriul cal. Incidentul a avut loc chiar în gospodăria bărbatului, din localitatea Prăjeni, în momentul în care acesta a mers în grajdul animalului pentru a-l hrăni.
Din motive încă neştiute, cabalina a devenit foarte agitată şi la o mişcare mai bruscă a bărbatului, acesta a lovit cu copita din spate. Din nefericire, stăpânul s-a nimerit chiar pe traiectoria piciorului, acesta fiind cu copita în cap. Din fericire, bărbatul nu şi-a pierdut cunoştinţa şi a putut suna la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale.
La faţa locului a ajuns în scurt timpul un echipal al Ambulanţei cu asistent, care i-a acordat primul ajutor, după care l-a transportat pe acesta la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU). Pacientul a fost supus unui consult neurologic şi chirurgical, urmând ca medicii să decidă dacă se impune sau nu internatea lui.
Cu o seară înainte un alt bărbat, din Darabani, a ajuns la spital în stare gravă după ce a căzut din căruţă. Acesta a suferit mai multe traumatisme la cap şi torace, fiind internat pe secţia de chirurgie a spitalului.

Deja ai votat!
se încarcă...