Emilia Crap – Vreau să mai trăiesc!

„Vreau să trăiesc pentru că viaţa este frumoasă. Nu vreau să mor”, sunt cuvintele spuse cu lacrimi în ochi de Emilia Crap, o fostă asistentă medicală în vârstă de 69 de ani, care are mare nevoie de ajutorul semenilor. Cea care a fost ani la rând îngerul salvator pentru mii de persoane, acum are nevoie de ajutor, pentru că nu are posibilităţi financiare pentru a face faţă valului de cheltuieli generat de problemele de sănătate cu care se confruntă.

În septembrie 2012 ea a suferit o intervenţie chirurgicală pentru montare de stent la Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi. În ianuarie 2017, după opt şedinţe de chimioterapie, Emilia Crap s-a operat la sânul stâng, la Institutul Oncologic „I. Chiricuţă” din Cluj Napoca. Problemele de sănătate nu s-au rezolvat însă cu operaţia, specialiştii stabilind că trebuie să urmeze şi şedinţe de radioterapie. Tratamentul cu radioterapie trebuie făcut numai cu un aparat special care nu se găseşte în Rmânia.

Medicii de la Cluj au sfătuit-o să urmeze tratamentul în străinătate, la Clinica Oncologică din Debrecen – Ungaria.

În toamna anului trecut, Emilia Crap a cerut prin intermediul Monitorului de Botoşani ajutorul semenilor şi a reuşit să adune aproximativ 7000 de euro. Cu aceşti bani a făcut în iunie 2018 o primă şedinţă de radioterapie. În septembrie ar trebui să facă a doua şedinţă, însă nu dispune de fondurile necesare, estimate undeva la 7000 de euro. Pentru a face problemelor de sănătate, a făcut până acum patru credite, iar pensia se duce pe plata ratelor.

„Apelez din nou la bunăvoinţa tuturor celor care nu sunt indiferenţi la suferinţa semenilor. Inima îmi spune că Dumnezeu, Maica Domnului şi oamenii de bine mă vor ajuta în continuare să duc această luptă pentru a-mi redobândi sănătatea şi a-mi prelungi viaţa. Îi rog pe toţi să nu mă lase să mor. Vreau să mai trăiesc”, acesta este apelul disperat al  Emiliei Crap.

Cei care doresc să o ajute pe Emilia Crap pot să depună orice sumă de bani în următoarele conturi: RO31BTRLEURCRT0402205401 (în euro), respectiv RO81BTRLRONCRT0402205401 (cont în lei), deschise la Banca Transilvania, titular de cont fiind Gheorghe Crap.

Deja ai votat!