Agresorul căruțașului trimis la Iași, reținut 24 de ore

Agresorul bărbatului din Băluşeni a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, alegându-se cu dosar penal pentru loviri.

În vârstă de 27 de ani, acesta şi-a lovit victima, un bărbat de 39 de ani din aceeaşi localitate, cu violenţă cu pumnii şi picioarele, până acesta a rămas inconştient căzut lângă căruţă. Ulterior, victima a fost găsită de oamenii din sat în stare de inconştienţă, întins pe drumul din localitate, în apropierea căruţei sale. Iniţial aceştia au crezut că bărbatul a căzut din căruţă, însă ajuns la spital, medicii au observat că acesta prezenta urmele unei agresiuni severe.

După ca e fost supus unui examen computer tomograf, bărbatul a fost diagnosticat cu mai multe leziuni grave, motiv pentru care s-a solicitat transferul lui la Iaşi. „Pacientul a fost preluat policontuzionat, prezentând un traumatism cranio-cerebral acut deschis, cu otoragie dreaptă, fractură de mandibulă şi etilism acut. A fost stabilizat şi transportat în siguranţă la Iaşi”, a precizat medicul Eduard Gurău, medic în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Acesta a fost preluat de medicii de la Clinia de chirurgie buco-maxilo-facială din Iaşi şi internat.

La scurt timp, poliţiştii l-au identificat pe agresor, acesta fiind şi reţinut pentru 24 de ore. Tânărul şi-a motivat violenţa loviturilor printr-un conflict mai vechi pe care îl avea cu victima. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, urmând ca în funcţie de concluziile medicilor de la Iaşi să se propună şi alte măsuri procedurale.

Deja ai votat!

1 COMENTARIU

  1. Iarăși lipsa unui bronhoscop și a personalului care sa îl folosească se face simțită. Chiar nu s-a saturat nimeni de trimiterea copiilor la Iași cu ambula ta, cu elicopterul? Nu a devenit jenant deja pentru cei care trimit copiii la Iași pentru ca s-a înecat cu mâncare sau diverse obiecte?