Bărbat în stare gravă după o bătaie cruntă

0

Un bărbat a ajuns la Iaşi după ce a fost victima unei bătăi sore cu moartea. Totul s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, când A.C. de 39 de ani, din Băluşeni, a fost adus la spital cu o ambulanţă în stare gravă.

Bărbatul fusese găsit de oamenii din sat în stare de inconţtienţă, întins pe drumul din localitate, în apropierea căruţei sale. Iniţial aceştia au crezut că bărbatul a căzut din căruţă, însă ajuns la spital, medicii au observat că acesta prezenta urmele unei agresiuni severe.

După ca e fost supus unui examen computer tomograf, bărbatul a fost diagnosticat cu mai multe leziuni grave, motiv pentru care s-a solicitat transferul lui la Iaşi. „Pacientul a fost preluat policontuzionat, prezentând un traumatism cranio-cerebral acut deschis, cu otoragie dreaptă, fractură de mandibulă şi etilism acut. A fost stabilizat şi transportat în siguranţă la Iaşi”, a precizat medicul Eduard Gurău, medic în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Acesta a fost preluat de medicii de la Clinia de chirurgie buco-maxilo-facială din Iaşi şi internat.

Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiştilor, care urmează să stabilească exact ce a făcut ca bărbatul să ajungă într-o stare atât de gravă la spital.

+0 -0
se încarcă...