Lifturi noi la Maternitate

0
0

După ce o călătorie cu ascensorul a ajuns să fie o adevărată aventură, fosta conducere a celui mai mare spital dn judeţ a achiziţionat două lifturi noi la Maternitate şi unul la Oncologie.
Astfel, după ce a schimbat toate cele patru lifturi din clădirea principală, de pe Strada Marchian conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) „Mavromati” Botoșani a cumpărat încă trei lifturi care vor fi montate în două dintre secțiile sale. Unitatea sanitară a achiziţionat două lifturi cu câte șapte stații pentru a fi montate la Maternitate și un lift cu două stații pentru Secția Oncologie, acolo unde va fi montat şi aparatul RMN. Achiziţia pentru Maternitate vine char la timp, după ce tot mai mulţi angajaţi, dar şi pacienţi, au început să descrie călătoria cu liftul mai mult ca pe o aventură. „Aveam de coborât de la etajul doi la parter. Liftierul a apăsat însă întâi la 1, după care am mers la 3 şi abia apoi am mers la parter. Ne-a explicat că doar aşa funcţionează liftul pentru a ajunge la parter”, a povestit un vizitator.
Valoarea totală a lifturilor, dar și lucrările de montaj au costat spitalul botoșănean 498.700 lei. Lucrarea va fi executată de societatea comercială Kone Ascensorul din București.

+0 -0

se încarcă...