Fetiţă dispărută de la domiciliu (video)

Polițiștii sunt în alertă după ce o adolescentă a plecat de acasă de câteva zile și nu a mai revenit. Familia a apelat la ajutrul acestora, dar şi al mijloacelor mass-media, în speranţa că fetiţa va fi găsită în timp util. Angela Dumitrița Ștreang este născută pe 16 octombrie 2000, în comuna Trușești şi domiciliată în Durnești. La data de 21 iulie, minora a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.
Potrivit descrierilor părinţilor, aceasta are următoarele semnalmente: înălțimea 1,60 metri, greutatea de 60 kilograme, părul șaten, lung până la nivelul umerilor, ochi căprui. Ca semne particulare, micuţa suferă de strabism la ochiul stâng.
În momentul în care a dispărut, micuţa era îmbrăcată cu un tricou de culoare maro, bluză de trening roșie, cu dungi albe pe mâneci, pantaloni maro, teniși negri. „Cei care au informaţii despre minoră sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să sesizeze acest aspect la numărul unic de urgenţă 112”, a precizat inspector Maria Carp, purtătorul de cuvânt al IJP Botoşani.

Deja ai votat!