Călătorie cu tramvaiul terminată la spital

Un călător cu tramvaiul a ajuns ieri la Urgenţe după ce a leşinat în mijlocul de transport în comun. Cadrele medicale l-au stabilizat, dar totuşi l-au dus la spital.
Un bărbat de 54 de ani a ajuns marţi dupăamiază la spital, după ce i s-a făcut rău în mijlocul de trasnport în comun. Acesta a simţit deodată că i se face rău, a ameţit, după care a leşinat în tramvai. Călătorii au alertat vatmanul, fiind apelat imediat serviciul de urgenţă 112, iar un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) a fost trimis în staţia din apropierea Uvertura Mall.
Între timp, bărbatul şi-a mai revenit, ajutat de călători, acesta fiind preluat de cadrele medicale şi transportat la spital pentru mai multe investigaţii şi supraveghere medicală. „Lipotimia sau leșinul – termenul popular sub care o putem întâlni, reprezintă o stare de pierdere reversibilă a conștienței, de scurtă durată, care debutează cu o stare de rău iminent, de încețoșare a vederii, de slăbiciune generală. De multe ori pacientul simte nevoia să se întindă, este palid, transpirat, putându-se ajunge în final până la pierderea stării de conștiență”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadurl Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Deja ai votat!