Tentativă de omor la Santa Mare

0

După ce medicii l-au examinat pe bărbatul înjunghiat de la Santa Mare, iubita lui s-a ales cu o altă încadrare juridică. Aceasta va fi cercetată pentru tentativă de omor. Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor miercuri, când în localitatea Santa Mare din județul Botoșani o femeie de 37 de ani și-a înjunghiat concubinul, de 45 de ani, în abdomen, în urma unor altercații.

Agresiunea s-a produs miercuri, pe fondul consumului de alcool, iar bărbatul, plin de sânge, a sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale, spunând însă, că înjunghierea ar fi fost accidentală, deşi lama cuţitului a intrat destul de adânc în abdomen. Iniţial la faţa locului s-a deplasat un echipaj de prim ajutor al SMURD, după care pacientul a fost preluat de o ambulanţă, în întâmpinarea acesteia plecând ambulanţa cu medic de terapie intensivă mobilă, bărbatul ajungând la Urgenţe. „Pacientul a ajuns în Urgenţe cu o plagă penetrantă în regiunea abdominală, cu evisceraţie, precum şi plăgi escoriate la nivelul feţei şi etilism acut. A fost stabilizat hemodinamic şi internat pentru investigaţii chirurgicale”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Ulterior, bărbatul a fost dus în sala de operaţii, unde a fost investigat, iar medicii le-au comunicat poliţiştilor că viaţa acestuia a fost pusă în pericol de iubita sa în momentul în care l-a înjunghiat, fiindu-i afectat marele epiploon, un ligament peritoneal care uneşte organele din cavitatea abdominală. După ce a fost operat şi stabilizat, acesta a fost internat pe secţia de reanimare.

Deja ai votat!
se încarcă...