Taximetrist drogat la volan

Un bărbat de 28 de ani, din Botoşani, aflat la volanul unui taxi, a fost găsit dormind cu capul pe volan, tras pe dreapta, în apropiere de o spălătorie din marginea oraşului. Incidentul a avut loc vineri după-amiază, când oamenii din zonă au văzut un autoturism Dacia Logan inscripţionat taxi, trăgând rusc pe dreapta, iar şoferul cu capul aşezat pe volan.
Iniţial trecătorii au crezut că acesta suferise un infarct, sau o afecţiune medicală gravă, motiv pentru care au sunat la 112, la faţa locului ajungând un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dar şi unul al Poliţiei Rutiere. Potrivit martorilor, în maşină, atât în faţă, cât şi pe bancheta din spate, erau numeroase mucuri de ţigări confecţionate manual, iar tânărul părea mai degrabă într-o stare de euforie, decât să fie suferind.
Tânărul a fost preluat de cadrele medicale şi transportat imediat la spital. „Pacientul a fost preluat dintr-un autoturism, prezentând o stare generală alterată, confuz şi în stare de semiconştinţă, tipică unui consum de substanţe halucinogene. A fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare şi supraveghere medicală”, a precizat medicul Eduard Gurău, din cadrul SJA Botoşani.
Ulterior, acesta a fost transportat la Secţia de Psihiatrie, pentru a fi testat pentru consum de substanţe interzise.

Deja ai votat!