În comă după o cădere de pe bicicletă

foto arhiva - anchetele in cazul accidentelor mortale durează ani de zile, din cauza expertizelor

De pe bicicletă a ajuns direct la spital în comă. Un bărbat de 35 de ani, din Botoșani, a fost transferat de urgență la Iași după ce a căzăut în cap într-un șanț de beton. Incidentul a avut loc duminică după-amiază în apropiere de Botoșani, când bărbatul se deplasa spre casă pe bicicletă. Potrivit martorilor, acesta era sub influența băuturilor alcoolice și la un moment dat s-a dezechilibrat când se deplasa pe bicicletă și a căzut în rigola de beton de pe marginea drumului.

Acolo a și fost găsit plin de sânge de un trecător, care a sunat imediat la 112, fiind preluat de o ambulanță și transportat la Urgențe în stare de inconștiență.

După ce a fost supus mai multor examene imagistice, medicii au realizat că acesta a suferit leziuni grave la nivelul capului, motiv pentru care au solicitat transferul lui la Iași. ”Pacientul a fost preluat în comă de gradul III, cu fractură frontală dreaptă, fractură de sinus, multiple hematoame subdurale. A fost transportat la Iași pentru tratament de specialitate și supraveghere”, a precizat medicul Bogdan Ursu, din cadrul SJA Botoșani.

Bărbatul a fost internat la clinica de neurochirgie, urmând ca medicii sepcialiști să decidă dacă se impune operația sau doar tratament medicamentos și supraveghere.

Deja ai votat!