Cadavru decapitat găsit într-un pârâu (video)

0

Descoperire macabră făcută marți după amiază în comuna Blândești. Mai mulți copii care se jucau pe unul din malurile pârâului Burla au zărit la un moment dat un corp uman ce plutea pe suprafața apei, dus de curent.

Speriați, aceștia au anunțat adulții, care la rândul lor au sunat la 112. La fața locului a fost trimis un echipaj de pompieri, însă aceștia au fost întorși din drum, pentru că reprezentanții primăriei din localitate au reușit să recupereze corpul neînsuflețit, care era adus de apă pe unul din maluri.

Spre șocul tuturor, oamenii au observat că trupul scos din apă nu avea capul și un braț. Aceștia au sunat imediat la Poliție, la fața locului ajungând criminaliști și mai multe echipaje de cercrtări penale. Pompierii au fost din nou solicitați la fața locului, pentru a se încerca recuperarea părților lipsă ale cadavrului, aceștia ajungând cu o barcă și mai multe căngi.

Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că este vorba despre un bărbat de 63 de ani, din zonă, dat dispărut în urmă cu câteva săptămâni. Anchetatorii iau în calcul orice posibilitate, însă aceștia presupun că trupul neînsuflețit al bărbatului mort pe câmp ar fi putut fi descompus de animale sălbatice, după care a fost luat de apele umflate ale pârâului și scos la suprafață în locul în care a fost găsit.

+0 -0
se încarcă...